DELTAG I EN AFTEN MED VENNERNE

Vi får bl.a. besøg af musiker Kasper Winding og stifter af butikskæden TIGER Lennart Lajboschitz. 

En aften med vennerne

Events for medlemmer

Vi ønsker at skabe fællesskab for Borgervenner og berige vores medlemmer med gode oplevelser og underholdning. Samtidig giver vi et bidrag til, at Borgervennen kan give yderligere hjælp til de børn og unge, der har brug for lidt mere solskin i hverdagen, og til de ildsjæle, der brænder for at hjælpe dem, der trænger mest.

Derfor afholder vi løbende events og arrangementer, hvor vi inviterer interessante personer ind til at skabe perspektiv og underholde vores medlemmer i et par timer.

Alle indtægter ved vores events går ubeskåret til Borgervennens donationer til velgørende arbejde til gavn for udsatte børn og unge. 

Borgervennen grafik

Kommende og tidligere events

Tirsdag den 21. november 2022

Deltag i et par underholdende timer med spændende foredrag og intimkoncert. Vi får besøg af musiker Kasper Winding og stifter af butikskæden TIGER Lennart Lajboschitz. Vi skal også høre, hvordan vores donation til Rigshospitalets Brandsårsafdeling og Brandsårsforening har hjulpet børn og unge.

Se invitationen her >

Tilmeld dig her >

Tirsdag den 3. maj 2022  |  Eventet er afholdt 

Her fik vi besøg af læge, hjerneforsker og vært på Hjernekassen Peter Lund Madsen og sanger og komponist Lis Sørensen samt direktør for Sankt Lukas Stiftelsen Henrik Nedergård. 

Se invitationen her >