DELTAG I EN AFTEN MED VENNERNE

Vi får bl.a. besøg af musiker Kasper Winding og stifter af butikskæden TIGER Lennart Lajboschitz. 

Vi støtter vores medlemmer

Medlemsfordele for dig

Som medlem af Borgervennen opnår du en række fordele udover glæden ved at hjælpe andre.

Her kan du læse om de medlemsfordele, du kan benytte.

Borgervennen grafik
Børn og unge støtter unge studerende
Ulykkesforsikring 0-24 år

Gratis ulykkesforsikring for børn og unge under 25 år

Alle Borgervennens medlemmer under 25 år er dækket af en kollektiv ulykkesforsikring. Det betyder at også når vores unge medlemmer flytter hjemmefra, har de en ulykkesforsikring med god dækning. Er ulykken ude er det godt at ha’ en Borgerven. 

Forsikringen dækker:

Se policen for detaljer om forsikringen.

Legater til studerende

Legater til studerende

Er du i den afsluttende del af dit studie og har brug for hjælp i forbindelse med et studieophold i udlandet eller nødvendigt studieudstyr, kan du søge om et legat i Borgervennen.

Krav til din ansøgning

I forbindelse med søgning af legat til studierelevante udlandsophold, skal følgende dokumentation vedlægges ansøgningen:

  • Budget for opholdet i udlandet.
  • Dokumentation fra uddannelsesstedet (universitet/CBS el. lign) om at ansøgeren er udvalgt til at studere i udlandet og på hvilket universitet/college el. lign.
  • Dokumentation for optagelse på det udenlandske studie.
  • Skatteopgørelse fra året før og forskudsangivelse for indeværende år.
  • E-mailadresse og evt. telefonnummer, som ansøger kan kontaktes på.
  • Det påpeges at uddannelsesperioden skal være i det følgende halvår, som ansøgningen behandles.

Der kan ikke tildeles legater til studieophold, som allerede er gennemført.

Attraktiv opsparing
medlemsfordele

Fordelagtig opsparing – p.t. 2,5 % rente p.a.

Vi tilbyder en attraktiv rente (p.t. 2,5 %) på medlemmernes opsparingskonto, hvor der årligt kan indskydes op til kr. 10.000. Således er det en mere attraktiv opsparing eller for den sags skyld, børneopsparing, end de fleste pengeinstitutter kan tilbyde. Det er naturligvis også muligt at indsætte penge på en konto, der er oprettet til fx børn, børnebørn eller oldebørn. Når du ønsker at hæve pengene, skal du give os skriftlig besked med 6 måneders varsel

Sådan gør du

Indskud foretages ved indbetaling til Nordea kontonummer 2045 0759 150635 med angivelse af kontohavers medlemsnummer eller cpr.nr.

Borgervennen udsender ikke årlige kontoudtog for opsparingskonti. Du kan dog altid få tilsendt et kontoudtog ved at skrive til os på mail til: 1788@borgervennen.dk.

Indestående og rentetilskrivning ved årets slutning indberettes til SKAT, så du kan se rentetilskrivningen i forbindelse med din årsopgørelse.

Ved alle henvendelser vedrørende opsparing, beder vi dig oplyse dit personnummer eller medlemsnummer.

Der er 6 måneders opsigelse (jvf. vedtægternes §5).

Ungdomsboliger
Medlemsfordele i Borgervennen

Få en attraktiv ungdomsbolig

Behovet for studieboliger i København er stort. Er du studerende på en videregående uddannelse og mellem 18 og 26 år kan du komme i betragtning til en af vores 12 attraktive ungdomsboliger. Sørg for at Borgervennen har din mailadresse, så bliver du adviseret, når der er ledige lejligheder. Blandt de der søger, er der konkrete kriterier, der afgør, hvem der får tilbud om en attraktiv lejlighed. 

Kriterier for at søge en ungdomsbolig

Hvis du er interesseret, skal du ansøge om at komme i betragtning, og det er et krav, at

Blandt de der opfylder dette, bruger vi medlemsanciennitet som kriterium, dog medregnes højst 10 år. Hvis flere står lige, trækker vi lod.

Det er en betingelse, at lejligheden skal fraflyttes ved studieophør.

Vores boliger

Borgervennen ejer fem lejligheder på Lindevangs Allé 13 på Frederiksberg. Lejlighederne er på 63-65 m2 (netto) og består af to værelser, stort køkken/alrum og bad. De er velegnede til to studerende, men det er ikke et krav, at begge er studerende. Den månedlige leje er pt kr. 7.350-7.700 + forbrug (dvs. vand, varme og antenne.)

Derudover ejer Borgervennen syv lejligheder på Holger Danskes Vej 87, Frederiksberg. Disse er et-værelses lejligheder på mellem 22 og 29 m2. Huslejen er pt. mellem 4.000 og 5.300 kr. + forbrug.

Rente- og omkostningsfrie lån

Rente- og omkostningsfrie lån

Skal du betale indskud eller udbetaling på et hus eller lejlighed? Er der opstået et akut problem, hvor et lån kan være en hjælpende hånd, du har brug for? Som Borgerven kan du ansøge om at låne op til kr. 50.000. Lånet er rente- og afdragsfrit – så låner du ex. 40.000, betaler du kr. 40.000 tilbage. Ikke én krone mere. Lånene afvikles over 5 år. 

Har man tidligere har haft lån i Borgervennen, kan man ikke forvente at få bevilget et nyt lån før tidligst to år efter det seneste lån er tilbagebetalt.