DELTAG I EN AFTEN MED VENNERNE

Vi får bl.a. besøg af musiker Kasper Winding og stifter af butikskæden TIGER Lennart Lajboschitz. 

Partnerskab

Bliv samarbejdspartner

Borgervennen arbejder for, at alle børn og unge skal være en del af et fællesskab, og at de ildsjæle der har dedikeret sig til at hjælpe, har de rigtige værktøjer og midler, der skal til, for at det nytter.

Hos Borgervennen er vi rigtig dygtige til at finde netop de personer eller projekter, hvor vores donationer gør en stor forskel i hverdagen. Men vi har begrænsede midler til at kunne skalere projekterne eller fortsætte støtten over længere tid.

Vi samarbejder derfor med udvalgte fonde og velgørende organisationer, der har flere økonomiske midler og samme formål som os.

Udsatte børn og unge – og ildsjæle – har brug for hjælp. Det kan være hjælp til behandling, støtte, omsorg eller til at skabe glæde i hverdagen, som indimellem kan være svær at finde, hvis man er ramt af sygdom, et handicap eller er socialt vanskeligt stillet.

Igennem de seneste mange år, har Borgervennens Legatudvalg været i stand til at finde mange gode projekter, der skaber glæde og gavn for de, der trænger mest, samt at finde de organisationer, der har den gode idé, men ikke tilstrækkelige midler til at føre den ud i livet.

Men desværre er vi økonomisk set kun i stand til at støtte en begrænset gruppe børn og unge eller støtte i en begrænset periode. fordi der er mange projekter, vi ønsker at støtte.

Behovet er der derude og vores ambition er, at fortsætte med at støtte disse børn og unge gennem længere tid, eller brede relevante projekter ud til at omfatte flere personer. 

Og derfor har vi brug for eksterne samarbejdspartnere, der har samme vision.

“Vi er stolte over vores evne til at finde og udvikle de projekter, der giver mening, og hvor hjælpen for alvor gavner de udsatte.”

Med hjælp fra fonde, organisationer og samarbejdspartnere vil vi kunne skalere de projekter, hvor hjælpen giver bedst mening – og dermed øge den nytteværdi, de skaber. Om det er godnatsang på Rigshospitalets børneafdeling, sommercamp for børn med brandsår eller andre meningsfyldte projekter, så er der et stort behov for at vi kan

Samarbejdspartnere kan fx være fonde, der synes om de projekter, vi støtter, det kan være velgørende organisationer, der vil drive idéerne videre, eller andre der kan se en mening i at samarbejde med en velgørende og effektiv organisation, der har over 230 års erfaring, og som allerede har vist, at vi kan sikre effekt og nytte af vores bevilgede midler til de, der trænger.

I et samarbejde med Borgervennen går vores partneres bidrag ubeskåret til det velgørende arbejde.

Hvis du har lyst til at høre mere om dette, eller har kendskab til nogen, vi burde rette henvendelse til, må du meget gerne kontakte Borgervennen.

Sammen kan vi nå mere…