DELTAG I EN AFTEN MED VENNERNE

Vi får bl.a. besøg af musiker Kasper Winding og stifter af butikskæden TIGER Lennart Lajboschitz. 

Giv en håndsrækning

Bliv sponsor

Der er i høj grad brug for Borgervennens støtte, men vi kan desværre ikke støtte alle, og vi har derfor brug for virksomhedssponsorer, så vi kan hjælpe flere mennesker.

Vi har i de seneste år oplevet stor interesse fra erhvervslivet til at støtte højt profilerede projekter og organisationer.

Borgervennen grafik
Bliv-sponsor-i-borgervennen

Vi har brug for flere midler

Borgervennen er ikke fokuseret på et bestemt sygdomsområde eller en bestemt demografisk gruppe – vi støtter der hvor der er mest behov for vores hjælp. Og behovet for hjælp er stigende. Desværre rækker vores midler ikke, da forrentningen er historisk lav.

Vi har apparatet til at håndtere støtte og en unik evne til at finde de projekter der trænger mest og hvor en håndsrækning skaber stor værdi og lidt mere solskin i hverdagen for nogen der har det sværere end os andre.

Som sponsor i Borgervennen går din støtte ubegrænset til de velgørende projekter. Dit sponsorat går direkte til Borgervennens Sociale Fond, hvorfra pengene bliver uddelt til eksterne projekter uden fradrag til administration eller andet.

Som sponsor i Borgervennen bliver dit sponsorat anvendt til flere projekter – din virksomhed støtter de der trænger mest – flere forskellige velgørende projekter med flere målgrupper – dog går alle pengene til udsatte børn og unge.

Borgervennen har sikret at dit Corporate Social Responsibility-budget skaber værdi, og I kan overfor medarbejdere og andre følge med i, hvilke projekter I har støttet.

Velgørenhed er andet end cykelløb og TV-shows – Borgervennen har flere generationers erfaring i at finde og støtte de der trænger mest. Alle udsatte børn og unge skal være en del af fællesskabet og Borgervennen har brug for din virksomheds støtte, så vi kan hjælpe flere.

Støt Borgervennen som sponsor. Kontakt os, og hør, hvordan du kan støtte vores aktiviteter.